LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDANieuws

20 juli 2020

Zomeractiviteiten

Deze zomer hebben we samen met Welschap enkele toffe zomeractiviteiten georganiseerd voor alle jeugd in Heemskerk!
Kampen en vakanties gaan misschien niet door, maar bij ons ben je deze zomer van harte welkom. Klik op de poster voor meer info. Tot gauw!1 juli 2020

Seizoensafsluiting en zomeractiviteiten

  3 juli sluiten we weer met zijn allen het jaar af. Vanwege Corona doen we het net even anders, geen kampvuurtje, maar een drive-in bioscoop.
Tijdens de zomer staan we niet stil, maar houden we samen met Welschap een aantal activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Als je wilt kun je aansluiten, meer info binnenkort op deze site.

3 juni 2020

Opkomsten ook weer binnen

  We mogen vanaf nu ook weer binnen opkomsten houden. Er gelden nog steeds wel afstandsregels en hygieneregels. Als je ziek of verkouden bent, blijf thuis.

7 mei 2020

Opkomsten beginnen weer!

  We mogen weer bij het clubhuis opkomsten gaan draaien.
Natuurlijk wel met maatregelen, waaronder dat we alleen buiten mogen draaien. De regels lees je op de voorpagina. Tot gauw!

3 april 2020

Wij scouten thuis!

  Volgens de regels houden we geen opkomsten bij het clubhuis. Maar onder het motto #ikscoutthuis blijven we niet stil zitten! Regelmatig organiseren we opkomsten die vanuit thuis gevolgd kunnen worden. Vraag bij je leiding en houdt de app in de gaten.


13 maart 2020

Maatregelen Corona-virus: geen opkomsten in clubhuis

  Volgend op advies van de regering en Scouting Nederland om sociaal contact te beperken, hebben ook wij besloten om in ieder geval t/m 6 april geen bijeenkomsten te houden in het clubhuis. Dat is vervelend, maar in het belang van de veiligheid van de leden, leiding en de mensen om ons heen.
We houden contact met onze leden over eventuele alternatieven en wanneer we wel weer bij elkaar kunnen komen.
Voor vragen, interesse of anders kun je contact opnemen met ons via e-mail.
We hopen tot snel!

4 maart 2020

Jantje Beton: steun buiten spelen!

  Scouting is natuurlijk buiten spelen. En dat is nou net wat Het Jantje Beton Fonds wil ondersteunen. We doen ook dit jaar weer mee aan de collecte. Een deel van wat we ophalen gaat direct naar de groepskas, de rest komt ten goede aan spelen op straat. Doe je mee? Je hoeft niet op een bus te wachten, klik op de foto voor onze online stembus.1 januari 2020

Een avontuurlijk nieuwjaar!

  We wensen iedereen een gaaf 2020 toe, vol met leuke activiteiten en uitdagingen. Wij beginnen weer op 8 en 11 januari, we hebben er zin in!