LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDA
Roverscouts

De roverscouts zijn jongeren van 18 t/m 23 jaar. In een kleine groep organiseren ze hun eigen programma. Ze doen wat ze leuk vinden en zoeken de uitdaging op. Ze doen elk ook drie persoonlijke uitdagingen in hun eigen tijd, met steun van een coach. Op zaterdagen hebben ze samen opkomst, met af en toe advies van een adviseur. Maar deze scouts  doppen natuurlijk hun eigen boontjes, daar hebben ze geen hulp bij nodig!
De roverscouts helpen ook af en toe een handje bij groeps-activiteiten. Bijvoorbeeld als spelbegeleiding, of het organiseren van een activiteit.

In de zomer gaan de explorers op expeditie: een kamp dat ze zelf organiseren. Een week of langer, soms in het buitenland. Primitief of luxe, trekkend of een vaste plek. Met een aantal uitdagingen en vooral veel lol.
Eens in de vier jaar kunnen de explorers ook kiezen of ze meedoen aan de Wereld Jamboree: hét internationale kamp van Scouting, ergens op de wereld.

Lijkt het je leuk om explorer bij Elfregi Helen Keller te worden? Stuur dan een mailtje en kom eens langs op zaterdagavond! Je kunt vier keer komen kijken en daarna hoef je pas te beslissen of je blijft.