LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDA


 

Word vrijwilliger


Onze groep draait volledig op vrijwilligers. In een gezellige sfeer doet iedereen wat hij of zij leuk vind.
Een korte klus aan het clubhuis, organiseren van een evenement, leiding bij een jeugdspeltak of bestuurder: bij onze groep is altijd wel wat te doen.
Je werkt samen met een team enthousiaste vrijwilligers, die met veel plezier zich inzetten voor de jeugd van hun scoutinggroep.
Scoutingkennis is niet nodig, een beetje tijd en inzet is genoeg!

Neem voor meer informatie contact op met onze secretaris: info@helen-keller.nl

Clubhuisklussers kunnen een bericht sturen naar klusteam@helen-keller.nl

Hier lees je meer over hoe onze groep in elkaar zit.

Gezocht:

VOORZITTER
De voorzitter is de spin in het web, die het overzicht houdt en de andere vrijwilligers op hun best laat zijn. We zoeken een voorzitter voor de groep en voor de stichting. Lees hier meer..

SECRETARIS
De secretaris is het contactpunt en het geheugen van de groep. Verslagen, vragen en informatie zijn hier thuis. We zoeken een secretaris voor de groep en voor de stichting. lees meer..

PENNINGMEESTER
De penningmeester houdt de financiŽn bij en weet waar de ruimte zit voor leuke plannen. We zoeken een penningmeester voor de groep en voor de stichting. Lees meer...

VERTEGENWOORDIGERS
Per speltak willen we graag een afgevaardigde voor de jeugdleden. Voor de jonge speltakken zoeken we ouders, die de stem van de leden in de groepsraad laten klinken. lees hier verder...


en verder:

SCHOONMAAKPLOEG
We willen het nieuwe gebouw graag goed schoon houden, zodat de leden ťn de medegebruikers daar vol plezier van beleven. De schoonmaakploeg haalt eens in de twee weken de bezem, borstel en dweil door het gebouw. Met dat uurtje in een gezellig team help je ons geweldig.


INFO & AANMELDEN

Neem voor meer informatie contact op met onze secretaris: info@helen-keller.nl . Je kunt je bij haar ook aanmelden. Als je lid wordt van onze groep wordt je ook lid van Scouting Nederland. Voor onze vrijwilligers volgen we de aanmeldprocedure uit het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. We gooien je niet meteen in het diepe! Tijdens een kennismakingsperiode leer je eerst onze groep kennen, raak je bekend met onze gewoonten, organisatie en gedragscode en vraag je een VOG aan.