LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDA


 

Word vrijwilliger


Onze groep draait volledig op vrijwilligers. In een gezellige sfeer doet iedereen wat hij of zij leuk vind.
Een korte klus aan het clubhuis, organiseren van een evenement, leiding bij een jeugdspeltak of bestuurder: bij onze groep is altijd wel wat te doen.
Je werkt samen met een team enthousiaste vrijwilligers, die met veel plezier zich inzetten voor de jeugd van hun scoutinggroep.

We kennen elkaar door en door en staan altijd klaar om met elkaar leuke activiteiten neer te zetten.  We hebben aandacht voor elkaar en de leden, zodat iedereen een leuke tijd kan beleven. We kijken ook graag buiten onze eigen groep door deel te nemen aan activiteiten uit en voor onze omgeving of met andere scouts uit de regio, het land of verder. Eigenlijk zijn we een grote vriendenclub waarmee je én kunt chillen, maar ook avonturen beleefd. Niets is te gek.

Scoutingkennis is niet nodig, een beetje tijd en enthousiasme is genoeg!

Neem voor meer informatie contact op met onze secretaris: vrijwilligers{a}helen-keller.nl

Hier lees je meer over hoe onze groep in elkaar zit.

Wat kun je allemaal doen?

We hebben wat leuke klussen en taken beschreven in een overzicht. Klik op de afbeelding om te zien wat bij je past.

takenoverzicht

Van een aantal taken vind je hier uitgebreidere omschrijving: leid(st)er, voorzitter en secretaris.

OUDER-VERTEGENWOORDIGERS
Per speltak willen we graag een afgevaardigde voor de jeugdleden. Voor de jonge speltakken zoeken we ouders, die de stem van de leden in de groepsraad laten klinken. lees hier verder...

INFO & AANMELDEN

Neem voor meer informatie contact op: vrijwilligers{a}helen-keller.nl

Als je lid wordt van onze groep wordt je ook lid van Scouting Nederland. Voor onze vrijwilligers volgen we de aanmeldprocedure uit het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland. We gooien je niet meteen in het diepe! Tijdens een kennismakingsperiode leer je eerst onze groep en je team kennen, raak je bekend met onze gewoonten, organisatie en gedragscode en vraag je een VOG aan.