LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDA


Onze groep

Onze groep is opgericht in 1965 als Elfregi-groep en onderdeel van Scouting Nederland. We bieden aan meisjes en jongens vanaf 5 jaar uitdaging en ontwikkeling, maar vooral veel plezier.

Wij zijn een gezellige kleine scoutinggroep voor alle leeftijden waar iedereen zijn plekje vindt.

Je kunt je bij ons uitleven bij zeer diverse activiteiten.  Je kunt lekker creatief zijn, dingen leren die je thuis nooit doet en op een leuke manier je grenzen op zoeken. Geen week is bij ons hetzelfde en samen met andere scouts beleef je allerlei avonturen.
Ons clubhuis staat midden in het groen van Park Assumburg en is ideaal voor allerlei binnen- en buitenactiviteiten, ook voor onze scouts met een beperking. Het maakt niet uit hoe jong je bij ons begint, waar je vandaan komt of hoe je in elkaar steekt. We hebben diverse speltakken waar je bij kan aansluiten. En hoe langer je lid bent, hoe meer je zult merken wat jij in je mars hebt om op je eigen benen te staan.

Wanneer je opgroeit wordt scouting alleen maar leuker. Ons team van vrijwilligers is enthousiast, kent elkaar door en door en staat altijd klaar om met elkaar leuke activiteiten neer te zetten.  We hebben aandacht voor elkaar en de leden, zodat iedereen een leuke tijd kan beleven. We kijken ook graag buiten onze eigen groep door deel te nemen aan activiteiten uit en voor onze omgeving of met andere scouts uit de regio, het land of verder. Eigenlijk zijn we een grote vriendenclub waarmee je én kunt chillen, maar ook avonturen beleeft. Niets is te gek.

Scouting beleef je niet alleen een paar uur per week en kamp lang, je maakt er mooie herinneringen, leert skills for life en krijgt vrienden voor het leven. Ben jij klaar voor het scoutingvirus? Kom dan zeker een keertje kijken!