LID WORDEN

laat je uitdagen!

'tADELAERTSNEST

clubhuis

AGENDANieuws


31 december 2022

Nieuwjaarsbijeenkomst

We starten 2023 met zijn allen op de nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari. meer info volgt!

1 december 2022

Oliebollen

Bestel bij onze scouts heerlijke zelfgebakken oliebollen en steun daarmee hun avontuur op de Wereld Jamboree 2023!

10 oktober 2022

Groepsdag 29 oktober

Alle leden en hun ouders zijn welkom op onze jaarlijkse groepsdag. Onder andere vliegen enkele leden over naar de volgende speltak. Hoe? dat is nog een verrassing!

1 oktober 2022

Wij doen mee aan de grote Clubactie!

Met de verkoop van loten verdienen we geld voor onze groep. Je krijgt een boekje mee én een eigen QR-code, die je ook online kunt delen. Zo kunnen je familieleden en buren makkelijk loten bij jou kopen. Succes! De boekjes kun je uiterlijk 15 november inleveren. Bij je leiding of op Marquettelaan 33.

10 januari 2022

Ouderavond donderdag 13 januari

Alle ouders hebben vorige week een e-mail ontvangen met een uitnodiging voor een digitale ouderavond. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met Joke via info@helen-keller.nl

17 december 2021

Laatste opkomsten en nieuw jaar

Deze week hebben de speltakken hun laatste opkomsten, in feestdagenthema. We komen dit jaar niet met zijn allen bij elkaar. Voor nieuwjaar kun je bij de scouts nog wel onze eigen oliebollen bestellen.
In het nieuwe jaar, als het mag, hopen we weer eens met zijn allen iets te doen. Daarover krijg je nog bericht.
We wensen iedereen heel fijne feestdagen en een geweldig nieuw jaar!


16 december 2021

Verspreid het Vredeslicht!


Het Vredeslicht begint in Bethlehem en wordt door scouts over de hele wereld verspreid, als een wens voor iedereen in deze donkere dagen. Het Vredeslicht is voor iedereen! Doe je mee? Kom dan het lichtje halen op zaterdag 18-12 tussen 13:00u en 15:00u op Marquettelaan 33. Neem je eigen kaarsje in een potje of lantaarn mee. En geef het door aan je familie, buren, vrienden.
Zie voor meer info www.vredeslicht.nl

25 september 2021

Bijna alles mag weer!

Per 25 september zullen onze opkomsten weer bijna als vanouds draaien, omdat de Coronamaatregelen verder zijn weggevallen. Let nog wel op elkaar en blijf thuis als je verschijnselen hebt of iemand in je buurt toch besmet is. Lees op "Home" hier meer over.

1 september 2021

opkomsten gaan weer beginnen

Genoten van de zomer, maar weer naar school? Dat betekent: Scouting begint weer! Welkom terug en tot snel!

5 februari 2021

deels weer live!

Per 8 februari mogen we deels weer echte opkomsten houden. Daarbij passen we de richtlijnen toe die Scouting Nederland heeft opgesteld in nauw overleg met de overheid. Het houdt in, dat de welpen en scouts wanneer het weer het toelaat weer bij het clubhuis kunnen verzamelen. De leiding houdt jullie op de hoogte. De overige bijeenkomsten vinden voorlopig nog steeds vanuit huis plaats.

20 december 2020

Fijne feestdagen!

We wensen jullie allemaal heel fijne feestdagen. In het nieuwe jaar zien we jullie weer, voorlopig nog online. Laten we hopen dat we snel weer bij elkaar kunnen komen in het clubhuis!

20 juli 2020

Zomeractiviteiten

Deze zomer hebben we samen met Welschap enkele toffe zomeractiviteiten georganiseerd voor alle jeugd in Heemskerk!
Kampen en vakanties gaan misschien niet door, maar bij ons ben je deze zomer van harte welkom. Klik op de poster voor meer info. Tot gauw!1 juli 2020

Seizoensafsluiting en zomeractiviteiten

  3 juli sluiten we weer met zijn allen het jaar af. Vanwege Corona doen we het net even anders, geen kampvuurtje, maar een drive-in bioscoop.
Tijdens de zomer staan we niet stil, maar houden we samen met Welschap een aantal activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Als je wilt kun je aansluiten, meer info binnenkort op deze site.

3 juni 2020

Opkomsten ook weer binnen

  We mogen vanaf nu ook weer binnen opkomsten houden. Er gelden nog steeds wel afstandsregels en hygieneregels. Als je ziek of verkouden bent, blijf thuis.

7 mei 2020

Opkomsten beginnen weer!

  We mogen weer bij het clubhuis opkomsten gaan draaien.
Natuurlijk wel met maatregelen, waaronder dat we alleen buiten mogen draaien. De regels lees je op de voorpagina. Tot gauw!

3 april 2020

Wij scouten thuis!

  Volgens de regels houden we geen opkomsten bij het clubhuis. Maar onder het motto #ikscoutthuis blijven we niet stil zitten! Regelmatig organiseren we opkomsten die vanuit thuis gevolgd kunnen worden. Vraag bij je leiding en houdt de app in de gaten.


13 maart 2020

Maatregelen Corona-virus: geen opkomsten in clubhuis

  Volgend op advies van de regering en Scouting Nederland om sociaal contact te beperken, hebben ook wij besloten om in ieder geval t/m 6 april geen bijeenkomsten te houden in het clubhuis. Dat is vervelend, maar in het belang van de veiligheid van de leden, leiding en de mensen om ons heen.
We houden contact met onze leden over eventuele alternatieven en wanneer we wel weer bij elkaar kunnen komen.
Voor vragen, interesse of anders kun je contact opnemen met ons via e-mail.
We hopen tot snel!

4 maart 2020

Jantje Beton: steun buiten spelen!

  Scouting is natuurlijk buiten spelen. En dat is nou net wat Het Jantje Beton Fonds wil ondersteunen. We doen ook dit jaar weer mee aan de collecte. Een deel van wat we ophalen gaat direct naar de groepskas, de rest komt ten goede aan spelen op straat. Doe je mee? Je hoeft niet op een bus te wachten, klik op de foto voor onze online stembus.1 januari 2020

Een avontuurlijk nieuwjaar!

  We wensen iedereen een gaaf 2020 toe, vol met leuke activiteiten en uitdagingen. Wij beginnen weer op 8 en 11 januari, we hebben er zin in!